Calender time

Ik heb al jaren dit geweldige idee zelf een kalender te maken en elk jaar heb ik het of te druk of ben ik veel te laat om het optijd af te krijgen. Met optijd bedoel ik dan voor 1 januari, want ja, een jaar duurt 12 maanden dus opzich heb ik tijd zat. Maar ik ben dan ook wel weer zo dat het vanaf dag 1 goed moet zijn.

Dus deze keer ben ik eens op tijd begonnen, en wel vandaag. Na een hoop inspiratie zoeken en knopen door hakken heb ik het eerste opzetje staan. Ik ben zelf ook nog wel benieuwd hoe het eruit gaat zien.

Er is een groot scala aan kalender inspiratie te vinden dus als eerst heb ik opgeschreven wat voor mij belangrijk is in een kalender.

  • Dagen van de week
  • Ruimte om te schrijven binnen de dagen
  • Notitie ruimte
  • Rustige uitstraling

Verder wil ik er een mooie kop op natuurlijk, en dan bedoel ik niet m’n hoofd maar een titel als in Januari bijvoorbeeld. In dat deel zit de creative vrijheid maar ook daar heb ik 100 ideeën voor. Dus dat is de volgende stap!

Zo ver zijn we nu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s